Hozzávalók:
30 dkg fagyasztott kelt tészta, 20 dkg búzaliszt, 5 dkg cukor, 10 dkg hideg vaj, 2 tojssárgája, fél tk. fahéj, vaj a formához
Elkészítés:
A formát kikenjük, a sütőt 180 fokra előmelegítjük. A kelt tésztát felengedjük, kinyújtjuk, és a formába fektetjük, a széleit kissé magasabbra húzva.
A lisztet, a cukrot, a tojássárgáját, 1 evőkanál vizet és a fahéjat a deszkán durván összedolgozzuk. Kézzel morzsát formázunk belőle, a tésztára szórjuk, sütőben 20-25 percig sütjük.
Morzsás sütemény
2012.05.25. 11:08 | tothlajos | Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://kedvencsuti.blog.hu/api/trackback/id/tr674545336
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.